Τεχνολογία GLOV

Οι μικροΐνες του GLOV κατασκευάζονται με τη χρήση τεχνολογίας Microfibers.

Οι μικροΐνες του GLOV είναι λεπτότερες από 0,2 denier. Αυτό σημαίνει ότι 1 γραμμάριο ίνας του GLOV έχει μήκος 50 χιλιόμετρα.
Φανταστείτε πως το μήκος των μικροϊνών σε ένα GLOV Comfort έχει μήκος από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο και πίσω!
Οι μικροΐνες του GLOV είναι 80 φορές λεπτότερες από τις μικροΐνες του βαμβακιού και έως 300 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα!

ντεμακιγιαζ και καθαρισμός προσώπου με GLOV

Ντεμακιγιάζ με τη νέα γενιά Μικροτεχνολογίας

Η Επιστημονική Ομάδα του GLOV, ξεκίνησε να αναπτύσσει τα προϊόντα GLOV από το 2011 και η ανακάλυψη τους έχει βραβευτεί ως η πλέον καινοτόμος λύση στον κλάδο της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος.
Έχουν ερευνήσει χιλιάδες διαφορετικές μικροΐνες, συνθέσεις, δομές και υφάνσεις ώστε η τελική, πατενταρισμένη σύνθεση του GLOV να ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.
Με το GLOV δεν έχετε απλά ένα ύφασμα μικροϊνών, έχετε στα χέρια σας το μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν μικροϊνών για ντεμακιγιάζ στον κόσμο!

Το μοναδικό σχήμα αστερίσκου του GLOV

Μια κομμένη ίνα του GLOV στο μικροσκόπιο μοιάζει με αστερίσκο. Το σχήμα αστερίσκου των μικροϊνών του GLOV «ανοίγει» με την κίνηση πάνω στο δέρμα και η κάθε ίνα GLOV διαχωρίζεται σε 9 τμήματα.
Η επιφάνεια της κάθε μικροΐνας αυξάνει δεκάδες φορές σε επιφάνεια και παγιδεύει τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και τα βακτηρίδια.
Οι μικροΐνες του GLOV είναι μάλιστα τόσο λεπτές που μπορούν και καθαρίζουν ακόμα και ανάμεσα από τα κύτταρα της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα απόλυτα καθαρό και υγιές.

Πού υπερέχει το GLOV αντί των παραδοσιακών τρόπων ντεμακιγιάζ;

Η πολύπλοκη δομή αστερίσκου των μικροϊνών του GLOV «ανοίγει» όπως κινείται πάνω στο δέρμα, πολλαπλασιάζει ενεργητικά την επιφάνειά της και παγιδεύει τα νεκρά κύτταρα, τις χρωστικές ακόμα και τα μικρόβια.
Οι μικροΐνες βαμβακιού είναι 80 φορές πιο χοντρές και με λεία επιφάνεια και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετακινούν πέρα-δώθε τα νεκρά κύτταρα, τις χρωστικές, τα μικρόβια και τα χημικά των προϊόντων ντεμακιγιάζ πάνω στο δέρμα σας και να απορροφούν ελάχιστα.

 

Ίνα βαμβακιού

Σπρώχνει και απλώνει τη "βρωμιά" και τα καλλυντικά, χωρίς να απορροφά και χωρίς να καθαρίζει, αφήνοντας την επιδερμίδα βρώμικη και θαμπή, με υπολείμματα makeup.

Μικροΐνα GLOV

Μαγνητίζει και αιχμαλωτίζει ανάμεσα στις ακτίνες της όλες τις χρωστικές του makeup, τα νεκρά κύτταρα και το 99,9% των μικροβίων, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, υγιή και λαμπερή.

 

Αρμονία στη σύνθεση

Οι μικροΐνες του GLOV αποτελούνται από την πατενταρισμένη σύνθεση Polyamide και Polyester, η οποία σύνθεση καλύπτει τις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος, από ξηρά ως λιπαρά.
Η σύνθεση από Polyamide απορροφά το νερό και τα υδρόφιλα μόρια, ενώ το τμήμα του ειδικού Polyester απορροφά το σμήγμα και τις λιπαρές ουσίες, δηλαδή τα λιπόφιλα μόρια. Ο ιδανικός αυτός συνδυασμός σημαίνει ότι οι μικροΐνες του GLOV διατηρούν στο δέρμα σας το φυσικό του υδρολιπιδικό στρώμα (προστατευτικό κάλυμμα) ενώ παράλληλα το καθαρίζουν σε βάθος.