Πώς λειτουργεί

Τι είναι το GLOV Hydro Demaquillage;

Η πιο σύγχρονη, εύκολη και υγιεινή μέθοδος ντεμακιγιάζ! Κερδίστε χρόνο και χρήματα στην αφαίρεση του μακιγιάζ και στον καθαρισμό του προσώπου με την έξυπνη φροντίδα και τη δύναμη της μικροτεχνολογίας, χωρίς να ταλαιπωρείτε το δέρμα σας με χημικά που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ.
To GLOV Hydro Demaquillage αφαιρεί το μακιγιάζ μόνο με τη δύναμη του νερού, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα άλλο προϊόν!
Οι λεπτές ίνες του απομακρύνουν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και καθαρίζουν βαθιά την επιφάνεια του δέρματος διατηρώντας παράλληλα το φυσικό υδρολιπιδικό προστατευτικό στρώμα του. Ταυτόχρονα, λειαίνει το δέρμα και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα.
Το Glov Hydro Demaquillage αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει ελεύθερα, υγιές, καθαρό και απαλό.
Και επιπλέον, διαρκεί για περισσότερες από 100 χρήσεις!

glov make up remover only with water

GLOV: Ντεμακιγιάζ προσώπου 
και καθαρισμός με απόλυτη ακρίβεια

Το ντεμακιγιάζ γίνεται εύκολο χάρις στην Μικροτεχνολογία του GLOV! Οι μικροΐνες του είναι 30 φορές λεπτότερες από τις ίνες βαμβακιού και 100 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα! Οι μικροΐνεςτου GLOV έχουν πολύπλοκη αστεροειδή δομή και έτσι «παγιδεύουν» ανάμεσα στις ακτίνες τους τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα, και το 99,9% των βακτηρίωντου δέρματοςΑυτή η αστεροειδής δομή των μικροΐνών του Glov είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με την απόλυτα λεία επιφάνεια των ινών βαμβακιού που κατασκευάζονται οι κοινοί δίσκοι βαμβακιού, οι οποίοι απλά μετακινούν τη «βρωμιά» γύρω από τις ίνες τους χωρίς να την κατακρατούν!

GLOV: Ντεμακιγιάζ προσώπου και προστασία για ευαίσθητες επιδερμίδες

Το GLOV προστατεύει το δέρμα από τεχνητά και χημικά συστατικά, που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ διότι χρησιμοποιεί μόνο την φυσική καθαριστική δύναμη του νερού!
Τα προϊόντα GLOV είναι ιδανικά για την περιποίηση του προσώπου σας όσο ευαίσθητο και αν είναι το δέρμα σας. Είναι ακόμα πιο χρήσιμο αν είστε αλλεργική στα χημικά που περιέχουν τα καθαριστικά, ακόμα και τα πιο «υποαλλεργικά».
Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, το GLOV απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα αφήνοντας το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο. Αν το δέρμα σας είναι γενικά ξηρό, το GLOV καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί το φυσικό υδρολιπιδικό στρώμα της επιδερμίδας. Το GLOV θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιαζ και θα σας προσφέρει καθημερινά δέρμα απαλό, καθαρό και υγιές, που αναπνέει ελεύθερα!

Με την καθημερινή χρήση του GLOV το δέρμα σας απαλλάσσεται από τα νεκρά κύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η φυσική ανάπτυξή του. Ταυτόχρονα, αφαιρούνται παθογόνα μικρόβια και ρύποι από το δέρμα που αυξάνουν τη λιπαρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα σας είναι πιο υγιές, απαλό, καθαρό αλλά και πιο ελαστικό σε σχέση με πριν.

glov 5 in 1 make up remover

GLOV: Ντεμακιγιάζ Προσώπου & Ασύγκριτη Οικονομία

Μόνο με το GLOV και νερό μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια, το λαιμό και τα χείλη σας.
Πόσους δίσκους βαμβακιού χρειάζεστε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο; 5 ή περισσότερους;
Και όλα αυτά τα ενοχλητικά μπουκάλια ντεμακιγιάζ, γαλακτώματα, τζελ και άλλα υγρά που έχουν κάνει κατάληψη παντού στο μπάνιο σας; Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα έχετε χαλάσει;
Τώρα υπάρχει μια πραγματικά οικονομική και ασύγκριτα φιλική λύση για το δέρμα σας! Το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε το δέρμα σας καθαρό και απαλό είναι το GLOV Hydro Demaquillage και νερό!

Υποαλλεργικό και απαλό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα!

Το GLOV είναι απαλό για κάθε τύπο δέρματος. Δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργίες. Η χρήση του GLOV είναι η μόνη 100% φυσική μέθοδος ντεμακιγιάζπου επιπλέον αφήνει το δέρμα απαλό και με μια εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας! Το GLOV Hydro Demaquillage είναι κατάλληλο και για δέρμα με προβλήματα ακμής. Οι ίνες του GLOV αφαιρούν από την επιδερμίδα το 99,9% των βακτηρίων. Μετά τη χρήση του GLOV το δέρμα σας είναι καθαρό και έτοιμο να εφαρμόσετε άλλα προϊόντα φροντίδας που καταπολεμούν την ακμή.

Το GLOV είναι αποτελεσματικό και οικονομικό!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GLOV σας καθημερινά, για πάνω από 100 χρήσεις. Όπως αλλάζετε την οδοντόβουρτσα σας όταν φθαρεί, έτσι ακριβώς πρέπει να αντικαταστήσετε το GLOV όταν οι μικροΐνες φθαρούν και αλλοιωθούν.
Υπολογίστε πόσο κοστίζει ο συνηθισμένος τρόπος αφαίρεσης μακιγιάζ ... Κατά μέσο όρο 150ml οποιουδήποτε υγρού ντεμακιγιάζ διαρκούν περίπου 1 μήνα. Αν προσθέσετε και το κόστος όλων των δίσκων από βαμβάκι (χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 5 δίσκους για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό σας). Σίγουρα θα σπαταλήσετε χρόνο, χρήματα και θα επιβαρύνετε το περιβάλλον! Κάντε τη ζωή σας καλύτερη με το GLOV Hydro Demaquillage!

Το GLOV είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Όταν χρησιμοποιείτε το GLOV δεν παράγετε απορρίμματα από πλαστικά μπουκάλια και δίσκους βαμβακιού ενώ δεν χρησιμοποιείτε χημικά υγρά. Η φιλοσοφία της νέας γενιάς καλλυντικών αξιοποιεί τη φύση. Το GLOV χρησιμοποιεί τη δύναμη του νερού για έναν αποτελεσματικό μικρό-καθαρισμό του δέρματος. Ας εκτιμήσουμε τη δύναμη της φύσης!

Τόσο μικρό που χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα!

Τα προϊόντα GLOV δεν πιάνουν χώρο στο νεσεσέρ, στις αποσκευές ή στην τσάντα σας. Όταν ταξιδεύετε δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μπουκαλάκια, βαμβάκια και κρέμες, ούτε να ανησυχείτε μην χυθούν στη βαλίτσα ή μην δεν «περάσουν» τον έλεγχο στο αεροδρόμιο αν τα έχετε στην τσάντα σας. Αλλά και στην καθημερινότητα σας, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλη μέρα μπουκαλάκια, κρέμες και προϊόντα ντεμακιγιάζ. Απλά έχετε πάντα το GLOV σας μαζί! Και λίγο νερό…

Iδανικό για ταξίδι με αεροπλάνο γιατί δεν είναι υγρό

Οι τελωνειακοί περιορισμοί στα αεροδρόμια γίνονται όλο και πιο αυστηροί. Πρώτα απ 'όλα δεν μπορείτε να πάρετε παραπάνω από 1 λίτρο οποιουδήποτε υγρού ανά άτομο ενώ το μέγιστο ποσό υγρού κάθε μπουκαλιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 ml.

Σας έχουμε καλά νέα ... το GLOV δεν είναι υγρό και είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα φτερό.

Πάρτε μαζί σας το GLOV στις μεγάλες πτήσεις και ανανεώστε το κουρασμένο δέρμα σας μετά από ώρες του ταξιδιού. Οι φίλοι σας θα εκπλαγούν με το απίστευτα λαμπερό και φρέσκο look που έχετε μετά από μια τόσο μεγάλη πτήση! Νιώστε φρεσκάδα και άνεση σε κάθε περίσταση.