Δώρα Αγίου Βαλεντίνου - Perfect Glov!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε! Μην περιμένεις μόνο το δώρο από το έτερον ήμισυ – το οποίο βέβαια είναι καλοδεχούμενο. Δείξε κι εσύ την αγάπη σου στον εαυτό με ένα υπέροχο δώρο glov.

#LessWasteMoreGLOV Set

Περιποίηση και καθαρισμός προσώπου με τον πιο οικολογικό τρόπο

Δεν αγαπάμε μόνο εμάς αλλά και τον πλανήτη!

#LessWasteMoreGLOV, η εναλλακτική λύση ντεμακιγιάζ που δεν είναι φιλική μόνο προς την επιδερμίδα σου, αλλά είναι και προς το περιβάλλον. Το σετ περιλαμβάνει: Τα υπέροχα και απίστευτα απαλά Moon pads που είναι επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι ντεμακιγιάζ από τις πατενταρισμένες μικροΐνες GLOV. Tα Moon Pads μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, μόνο με νερό ή μαζί με το αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ. Είναι εξαιρετικά απαλά αλλά και ανθεκτικά, αφού διαρκούν τουλάχιστον για 3-4 μήνες καθημερινής χρήσης.

Εκτός από τα 5 Moon pads το GLOV #LessWasteMoreGLOV set περιλαμβάνει:

1 Eco friendly cosmetic bag, 1 GLOV Luxury Face Microfiber Towel, την πιο απορροφητική και απαλή πετσέτα προσώπου, που στεγνώνει το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο ερεθισμού. Και τέλος την ειδική  GLOV Laundry bag, για να μπορείτε να πλένετε τα  pads ακόμα και στο πλυντήριο.

GLOV Matcha Latte

Το αγαπημένο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν μπορείς να αντισταθείς

Όλα όσα χρειάζεσαι  σε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ τσαντάκι!

Με το χρώμα της μέντας να κυριαρχεί, το σετ matcha latte περιλαμβάνει: 1 υπέροχο τσαντάκι – πουγκί στο χρώμα της μέντας, ιδανικό για το ταξίδι για να βάζετε τα καλλυντικά σας, 5 επαναχρησιμοποιούμενα pads για τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας, 1 lundry bag για να αποθηκεύετε αλλά και για να πλένετε τα moon pads στο πλυντήριο. Και τέλος  ένα βελούδινα απαλό πινέλο kabuki από συνθετικές τρίχες, ιδανικό για ανάμειξη της πούδρας, ρουζ ή του bronzer για τέλεια κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Και όλα αυτά στο νεανικό χρώμα της μέντας.

GLOV Perfect Lips lip care set

Kiss me Valentine!

Θέλεις λεία και απαλά χείλη; Θέλεις το GLOV Perfect Lips Set!

…και πείτε αντίο στα σκασμένα χείλη για πάντα! Αυτό το μοναδικό σετ για την περιποίηση των χειλιών περιλαμβάνει ένα ειδικό μικροσκοπικό γαντάκι για απολέπιση των χειλιών – το GLOV Scrubex και ένα ενυδατικό balm χειλιών -το GLOV Lip Butter με άρωμα ζουμερού μάνγκο. Και όλα αυτά τα βρίσκετε μέσα σε ένα υπέροχο ροζ τσαντάκι πυραμίδα.

Το GLOV Scrubex αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί υπεραιμάτωση,  ενισχύοντας το φυσικό τους χρώμα τους και κάνοντάς τα να φαίνονται πιο «γεμάτα». Το GLOV Lip Butter ενυδατώνει σε βάθος ακόμα και τα πιο σκασμένα χείλη. Χείλη έτοιμα για φίλημα!

GLOV Hollywod Collection face makeup brushes set

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα τέλειο μακιγιάζ

Be ready for Valentine’s Day

Το GLOV Hollywood Collection είναι ένα σετ έξι, προσεκτικά επιλεγμένων πινέλων μακιγιάζ προσώπου που θα ενθουσιάσουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες στο μακιγιάζ. Η συλλογή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με επαγγελματία make-up artist, η οποία επίλεξε ένα σετ με τα απαραίτητα πινέλα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο του καθημερινού, όσο και ενός πιο βραδινού look.

Το σετ περιλαμβάνει: ένα πολυλειτουργικό πινέλο μακιγιάζ, ένα λεπτό και εύκαμπτο πινέλο για εφαρμογή κραγιόν και lip gloss, ένα μεγάλο, κλασικό πινέλο όχι μόνο για την εφαρμογή πούδρας, αλλά και για το περίγραμμα του προσώπου με ένα bronzer ή ρουζ, ένα ειδικό πινέλο για ρουζ, ένα πινέλο για την εφαρμογή του bronzer και ένα πινέλο διπλής όψης που είναι τέλειο τόσο για να φωτίζει το πρόσωπο όσο και να του δίνει μια matte όψη. Και όλα αυτά περιέχονται μέσα στο πιο τέλειο και trendy μωβ beauty case.